„…így váltam azzá a NŐVÉ, akinek megtiszteltetés a bőrében élnem nap…”

222„Nem szeretek búcsúzkodni, és utálom a lezárásokat, mert nem is hiszek bennük, ráadásul tudom, hogy fogunk még együtt dolgozni, de leírom, ami most épp bennem van a közös munkánk kapcsán.

Tudod, én alapvetően ösztönlény vagyok, az igazán fontos dolgokban MINDIG a belső hangomra és az intuíciómra hallgatok. Amikor tavaly decemberben ” véletlenül ” rábukkantam egy írásodra az interneten, azonnal megszólított, a lelkem közepébe talált, és ha velem valami ilyesmi történik, akkor én annak a dolognak / embernek / érzésnek utána megyek, mivel pontosan tudom, hogy dolgunk van, és ideig – óráig együtt kell mennünk az úton.
Visszatekintve igazolva látom, hogy ismét igazam volt akkor, amikor így tettem. Nem szeretek ömlengeni, de az igazság az, hogy kevés embernek tudok maradéktalanul megnyílni az első másodperctől, mégpedig minden félelem nélkül, és Te közéjük tartozol. Emberséggel, szívjósággal és elképesztő fókuszáltan álltál a segítő munkához, végig tudtam, hogy jó kezekben vagyok, és hogy érdemes vagy a bizalmamra. Ezt az bizonyítja, hogy 8 hónapon keresztül jártam Hozzád rendszeresen, gyakorlatilag kéthetente. Nem tettem volna így, ha nem érzem azt, hogy ez az én utam, és ez engem hihetetlen mértékben segít. Sok önismereti módszerrel dolgoztam, de egyik sem lendített rajtam annyit, mint a Theta -healing Veled. Elképesztő mennyiségű tehertől, és önszabotáló mechanizmustól segítettél megszabadulnom. Ehhez a munkához kettőnk elkötelezettsége, félelem nélkülisége, és szembenézése kellett. Hálás vagyok Neked, és szívemből köszönöm mindezt. Hálás vagyok mindazonáltal magamnak is, hogy nem spóroltam a fájdalommal, a poklokon átégésekkel ezredszerre sem, és így váltam azzá a NŐVÉ, akinek megtiszteltetés a bőrében élnem nap, mint nap, és egyre inkább.”

(Panni)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .