Kötés-függés vagy szerelem?

bilincs

Azt javaslom Neked, csak akkor olvass tovább, ha gondolkodásodban túl vagy már azon a bizonyos „többször születünk le ide a Földre vagy csak teljes véletlenségből pottyantunk ide” dilemmáján. 🙂

 

 

Lássuk tehát az alap felállást:

Adott a Lelkünk fejlődése, melyet életeken keresztül alakítunk, szabadítunk fel és bontakoztatunk ki.

Itt, a Földön, emberi testben, emberi érzésekkel a legtöbbször elfelejtjük, hogy honnan jöttünk, merre tartunk és mi értelme van a létezésünknek.

Sokszor előfordul, hogy fogadalmakat, esküket teszünk, amikor valami tragédia ér minket, elveszítünk valakit, „rosszat” teszünk, vagy épp valamit elmulasztunk, és emiatt bűntudatunk van.

Kitaláljátok, hogy életünk mely területét sújtja ez? Talált, süllyedt!  Persze, hogy a szerelemi életünket övezi a legtöbb ilyen ígéret és fogadalom. 🙂

Ha valakivel nagy szerelemben éltünk együtt, de szerencsétlen kimenetellel végződött a történet, esetleg meghalt vagy mi haltunk meg, elhagytuk, bántottuk, bajba sodortuk, stb – a lista végeláthatatlan lehet – olyan erős ígéreteket és fogadalmakat teszünk, melyeket áthozunk magunkkal, magunkban akár több életen át.  Nem beszélve a szerelmi kötésekről, amihez a „mágikusabb” időkben még jobban értettünk..

Nem is csoda, hogy a találkozás villámcsapás, azonnal érezzük, hogy Ő az, ezernyi jel, egyszerre kimondott szavak, egymás gondolatainak kitalálása és számtalan „bizonyíték”, hogy megérkezett a Herceg vagy a Hercegnő.

Lehet, hogy ez így is van, boldogan élünk, míg meg nem halunk.  🙂

„Néha” viszont előfordul, hogy bizonyos kapcsolatokat csak ezek a kötések, fogadalmak, kötelezettségek tartanak össze. Annyira erősek lehetnek, hogy intenzitásukat, hatásukat összekeverjük a szerelem érzésével. Természetesen ez nem tudatos bennünk, mi meg vagyunk győződve arról, hogy ami történik velünk, bennünk, az bizony az igazi nagybetűs szerelem.

Nézzük, melyek az árulkodó jelek:

– Bár sorozatos megaláztatások, kihasználások érnek, és rajtad kívül ezt mindenki látja, Te mégis mindent megteszel Érte, ha beledöglesz, akkor sem adod fel

– Már rég vége van a kapcsolatotoknak, de Te egyszerűen nem tudod felfogni, megemészteni, megélni a szakítás tényét, megpróbálni őt elfelejteni, lassan belebetegszel a hiányába

– Úgy érzed, már nem lángolsz, a parázs sem pislákol,  de sajnálod és azt érzed, nem teheted meg vele, felelősséggel tartozol, vigyáznod kell rá, neked kell megmenteni , feláldozni érte a saját boldogságodat

– Fogalmad sincs miért, de képtelen vagy elhagyni, annak ellenére, hogy az érzelmeiteknek már halvány jelét sem látod

Hidd el, a körülményeket mi szépen megteremtjük magunknak, hogy ne kelljen lépni, szembe nézni az igazsággal  (most Karácsony van, most a szülinapja, éppen beteg, elveszítette a munkahelyét, a kifogások száma itt is végtelen), de ha valódi érzelmekre vágysz, van megoldás!

Ezeket a kötéseket, fogadalmakat, esküket, kötelezettségeket el lehet engedni és a helyére feltétel nélküli szeretetet kérni.

A sikeres feloldásnak két kimenetele lehet:

1. Ha Te voltál a szenvedő fél,  azt veszed észre, hogy van élet nélküle, begyógyulnak a sebeid, el tudod fogadni a döntését, visszatér az önbecsülésed és újra meg tudod nyitni a szíved mások felé.

Amennyiben Te vagy, akinek már elmúltak az érzelmei, de nem tudtad meglépni a szakítást, rájössz, hogy nem vagy felelős az ő életéért, és azzal bántod igazán, ha csak az előbb felsorolt okok miatt vagy vele. Így megadod magadnak és neki is a lehetőséget, hogy boldog legyen.

2. Eltűnik minden, ami köt, visszahúz, bezár és felszabadul az igaz, tiszta szerelem érzése kettőtök közt, így sokkal őszintébben, mélyebben élitek meg az érzelmeiteket. Elmaradnak a játszmák, a féltékenységi jelenetek és szabadon haladtok együtt a közös utatokon.

Wedding loveMerj választani, dönteni, merj lépni, és valódi, igaz érzésekkel teljes lenni! Ne feledd, ha Te teljes vagy, a Társad mellett is tökéletesen az leszel.

Indulj el az Igaz Szerelem megélésének útján!

A ThetaHealing és a Dinamikus Lélekfénykép módszerekkel tudok Neked ebben segíteni.

 

Bejelentkezés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .