Szerelem, szerelem…

„Ezúton is szeretném megköszönni a segítségedet, amivel elhoztad számomra a boldogságot!:)
Sok éven keresztül jártam különböző oldásokra, hogy tisztítsam a bennem lévő blokkokat, míg Rád találtam. A bemutatkozó oldaladat olvasva úgy éreztem, mindenképpen el kell mennem Hozzád.
Utólag kiderült számomra, hogy nem volt véletlen ez a találkozás (hiszen azok nincsenek is:)), így amellett, hogy egy nagyon hatásos módszert ismertem meg, egy rendkívül kedves, odafigyelő és segítőkész emberrel kerültem kapcsolatba.
Számomra a legnagyobb örömet az jelentette, hogy a kezelés után mindössze 3 nappal megismerkedtem azzal az emberrel, akivel az első perctől nagy szeretetet és egy különleges kapcsolatot érzünk egymás iránt, megmagyarázhatatlan módon:)
A korábban nehezen kezelt érzelmi helyzeteimet sokkal tudatosabban élem meg azóta, az oldás minden szinten kihatott az életemre, pozitív események sora kezdődött el:)

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült Vixxivel megismerkednem és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy megtapasztalja azt a felszabadító érzést, amit a Theta Healing-nek köszönhetünk.” (A.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .