A saját tisztulásunk kihat(hat) a Társunkra is…

„Egy krízis helyzetben kerestem fel Vixxit 2017 tavaszán. Párkapcsolati gondjaim voltak, de mint kiderült, rengeteg felszín alatt lapuló, gyermek-és tinédzser kori feldolgozatlan trauma is vezetett ahhoz a megrekedt, fájdalmas lelkiállapothoz, amibe akkor kerültem. Ezeknek a traumáknak, blokkoknak a feloldásával minden egyes konzultáción hatalmas tömeg került le a hátamról. Egyre szabadabbnak, felszabadultabbnak, teljesebbnek éreztem magamat.

Ahelyett, hogy kiléptem volna a párkapcsolatomból, a (karmikus) terhek feloldásának köszönhetően a páromból is eltűntek a negatív berögződések, így sérelmek nélkül folytathattuk tovább együtt egy megújult, szeretetteljes kapcsolatban…
Úgy gondolom, sokszor kivetítjük régi sérelmeinket a partnerünkre, s ahelyett, hogy önmagunkon dolgoznánk, inkább lecseréljük a párunkat. Csakhogy attól az alapprobléma még nem tűnik el, hanem megismétlődik egy másik szituációban, mivel bevonzzuk azt…
Nagyon hálás vagyok Vixxinek, mert Neki és a Thétának köszönhetően sikerült kitisztítanom magamból azt a sok blokkot, sérelmet, gátat, amit cipeltem.
 
Összehasonlíthatatlanul jobban érzem magamat a bőrömben a korábbi énemhez képest! „
Ildikó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .