Önbizalomhiánytól az önszeretetig

Honnan tudhatod, hogy nincs önbizalmad? fly

 

  • Folyamatosan meg akarsz felelni másoknak
  • Úgy érzed Önmagadért nem vagy szerethető, ezért mindenkinek mindent megteszel, akkor is, ha semmi kedved hozzá
  • Azért nem vágsz bele valamibe, mert túl kevésnek/kicsinek/bénának/butának érzed magad hozzá
  • Szürkének, átlagosnak, láthatatlannak érzed magad

 

Kezdetnek nem rossz, ha elkezdesz foglalkozni Önmagaddal, naponta többször elmondod, hogy „szeretem Magam”, „sikeres vagyok”, „boldog vagyok”…ennek több kimenetele is lehet:
–  A legszerencsésebb, hogy a kitartásod meghozta a gyümölcsét és pár hónap múlva már el is hiszed, így sikerült átírni a tudatalatti hitrendszeredet.
–  A másik, hogy a tudatalattid erősen tiltakozik, mert tudja, hogy nem igaz, így ez egy plusz feszültséget generál benned. Dühöt és csalódottságot vált ki belőled, amiért képtelen vagy elfogadni és szeretni magad, még mélyebbre kerülsz…rosszabb, mint volt.
– Van egy harmadik is: pár nap után hagyod az egészet, mert annyira erős benned az önszabotázs, hogy még az esélyt sem tudod megadni magadnak.

 

Valamikor réges-régen elhitted, hogy nem vagy szerethető, így a tudatalattid olyan helyzetekbe visz, olyan emberekkel hoz össze, ami ezt gyönyörűen visszatükrözi. Egyre több a bizonyítékod, már szinte tényként kezeled, hogy értéktelen vagy.
A másik leggyakoribb verzió, hogy valamiért tudat alatt bünteted magad, azt gondolod, hogy nem érdemled meg a boldogságot, a szeretetet, az örömöt az életben, mert valamilyen „bűnt” követtél el vagy úgy érzed rosszul döntöttél, nem becsülted meg eléggé az Életedet/Társadat/Szüleidet…hosszú a lista..
Ezek kombinációja és még ezerféle oka lehet annak, hogy nem változik semmi.
Mindenkinek teljesen egyedi hitrendszerei, önkorlátozó hiedelmei vannak, így a megoldás is akkor a leghatékonyabb és a leggyorsabb, ha személyre szabott.
Nincs tuti recept, ezért fontos, hogy a ThetaHealing® konzultáció során csak Veled foglalkozom, a Te érzéseiddel, a Te álmaiddal és céljaiddal.

 

Mire számíthatsz a konzultáció(k) után?
– Érzed, hogy egyre lelkesebb, felszabadultabb, vidámabb vagy, ragyogsz. Az emberek megkérdezik, hogy mi történt Veled???
– Azon kapod magad, hogy egyre több olyan dolgot csinálsz, amit TE szeretnél, ami NEKED fontos, ami TÉGED tölt fel. Megtanulsz nemet mondani.
– Emberek bukkannak fel a semmiből, akik pont Neked tudnak segíteni, olyan lehetőségek és megoldások jönnek, amiről nem is álmodtál.
– Még egy bónusz…az önszereteted kihat az összes életterületedre! 🙂

A halogatás is csak egy tünet, legyen ez az első, amit legyőzöl!

Kapcsolat

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .