Amikor már 1 alkalom megváltoztat mindent…

„Az én történetem a következő:
Évek óta dolgozom egy bizonyos munkahelyen egy bizonyos munkakörben..az utóbbi időben azt vettem észre, hogy belefásultam, kicsit meg is untam, és kezdtem elég rosszul érezni magam a bőrömben…valami feszített belülről, hogy ez már nem jó, ez már nem visz előre, ez már nem fejlődés, hogy megrekedtem, elakadtam, toporgok egy helyben…ugyanakkor azt is éreztem, hogy nem MEREK lépni, hogy egy csomó (reális vagy annak félt) FÉLELEM visszatart attól, hogy változtatni merjek…iszonyú frusztrált lettem ezektől a kavargó érzésektől, mert tudtam magamról, hogy alapvetően én egy bátor, belevaló, bevállalós, dönteni képes felnőtt ember vagyok, ugyanakkor ott voltak az egzisztenciális, anyagi, illetve a gyermekeket nevelő anya aggályai, hogy nem vagyok már 20 éves, becsülni kell, ami van, változtatni felelőtlenség stb…stb…

Egyre rosszabbul éreztem magam a mindennapokban, ezért felkerestem Vixxit, és oldottunk a témára…rengeteg félelem és beidegződött szorongás jött elő, tévhitek a biztonságról és a bátorságról, a felelősségről….

Igazából szerettem volna felmondani, és ehhez akartam egy kis bátorságot és erőt meríteni…

Oldás után egy-két napig még feszült voltam, aztán valahogy elengedtem a dolgokat…

Egy hét után, teljesen váratlanul ELŐLÉPTETTEK….olyan pozitív visszajelzéseket kaptam a munkámról, hogy nem is gondoltam volna, és az előléptetés előnye, hogy a munkaidőm rövidebb, szabadabban mozoghatok, és a fizetésem JÓVAL több lett..

Ez a történés ezen a munkahelyen és az én életemben GYÖKERES VÁLTOZÁST jelent, napokig nem tudtam aludni, annyira fel sem tudtam fogni…:):) ( a pozitív stressz is stressz…)…megváltozott a napirendem, az időbeosztásom, a szabadidőm, a gyerekeimmel töltött időm, a fizetésem, minden!!

Köszönöm Vixxinek és a thétának, hogy egy oldásnak ilyen ereje volt (és van a mai napig) az életemre, az életemben, ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, változni, változtatni szeretne, de valami gátló erő és félelem, és a remek önvédő mechanizmusok visszatartják! ”

38 éves, most már bátor nő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .