Gyógyulás a gyógyíthatatlanból…

 

pink lotussssss

„Azt hiszem cseppet sem túlzok, amikor azt állítom, hogy életem legkilátástalanabb időszakában találkoztam Vikivel és a Theta Terápiával. 33 évesen egy 14 évig tartó házasság viharos felbomlása alatt maradtam teljesen egymagam 2 kisgyermekkel és egy olyan diagnózissal, melyet a „szakemberek” gyógyíthatatlannak címkéztek.
Gyakorlatilag közölték velem, hogy az eddig „tökéletesnek” tűnő, sikeres életemtől ezennel búcsút is vehetek…az igazat megvallva, magam is így éreztem, de azért fejvesztve kezdtem el keresni a lehetőségeket legalább a gyógyulásomra (életem többi része akkor még mellékes volt számomra. 🙂 )
Ekkor találkoztam Vikivel, akinek személye és a Theta Terápiás módszere visszaadta a reményemet…azóta, hogy először nála jártam MINDEN megváltozott az életemben…régen eltemetett, elfelejtett álmaim váltak valóra, megkaptam álmaim munkáját, és teljesen új életet kezdhettem…a régi lehúzó, és betegségbe hajszoló környezetem teljesen lecserélődött, és helyükbe nyitott, őszinte, tudatos, igaz barátok kerültek.
A gyermekeimmel a kapcsolatom sokkal mélyebb és teljesebb lett, mint azelőtt bármikor, és az állapotom is rohamos javulásnak indult. Mára csaknem teljesen tünetmentessé váltam, és elmondhatom, hogy a boldogság és elégedettség érzése napról napra egyre gyakoribb az életemben. 6 hónappal ezelőtt, amikor beléptem Vikihez ekkora változásra magam sem számítottam. 🙂 Nagyon hálás vagyok mindenért…és köszönöm. 🙂 ”

(Szilvi)

http://lelekkikoto.hu/kapcsolat/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .