Miért van még szükséged a pánikbetegségre?

Mik a pánikbetegség tünetei?

  • Állandó félelem és szorongás az életed?
  • A legváratlanabb helyzetekben tör rád a pánik? Sokszor félsz kimenni az utcára?
  • Úgy érzed, mint ha állandóan veszélyben lennél?
  • Már a mindennapok túlélése is gondot okoz?

A pánikbetegségnek rengeteg tudatalatti oka lehet, sokszor halálfélelem, állandó rettegés a kontroll elvesztésétől, reménytelenség, bizonytalanság, kiszolgáltatottság, a biztonság hiánya vagy elvesztése, ill. az ettől való félelem. Ismerős valamelyik? Az is lehet, hogy mindegyik?
A pánikot kiváltó érzelmek gyökere általában gyerekkorban található, bizonyos esetekben egyetlen trauma a kulcs, de találtunk már előző életből hozott félelmeket, hitrendszereket is.
A tudatalattink meg akar óvni minket a fájdalomtól és biztonságban akar tartani. Ha történt valamilyen tragédia a múltban, amit soha többet nem szeretnénk átélni,  inkább létrehoz egy pánikbetegséget, hogy elkerülhessük azokat a helyzeteket, amire azt hiszi, hogy veszélyesek számunkra. Tehát magát az ÉLETET.
Ezzel csak az probléma, hogy sok ezekben a „félelmetes” helyzetekben várnak a pozitív izgalmak, a boldog pillanatok, maga a beteljesülés és a boldogság.

 Mi a megoldás?

Feltárni azokat a múltban történt eseményeket, amiknek az emléke aktiválja a pánikbetegséget, elengedni az ebből létrejött hitrendszereket és megtanítani a tudatalattinkat arra, hogy biztonságban vagyunk, elengedhetjük magunkat, mert ha belül minden rendben velünk, a világ sem fog bántani minket.

Mire számíthatsz az oldások után?

A pánikbetegség lelki okainak megoldásával a pszichéd nem lesz rákényszerítve, hogy egy olyan állapotba kerülj, amiben  tehetetlenné válsz.

Azonnal megtalálod minden helyzetből a kivezető utat, majd egyre kevesebb lesz a helyzet is, végül azt veszed észre, hogy már bízol az Életben, Sorsban, Önmagadban.

Felszabadultan élvezed az életedet, könnyedén haladsz az utadon, abban a tudatban, hogy minden helyzetben biztonságban vagy. Ha már belül rend van, a világ sem fog bántani.

Válaszd a szabadságot, legyél boldog itt és most! 🙂

Kapcsolat, bejelentkezés 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .