ThetaHealing

logo

A Theta Healing® egy gyors, hatékony és forradalmian új  energetikai módszer.

Melyek azok a területek, ahol a ThetaHealing® segíthet?

 • Önbizalom hiány, önértékelési problémák
 • Harag, bűntudat, neheztelés és egyéb érzések elengedése, átalakítása
 • Párkapcsolati problémák megoldása
 • Fizikai elváltozások mögött megbúj lenyomatok elengedése, átalakítása
 • Mély lelki fájdalmak feloldása
 • Spirituális fejlődés, saját képességeink felélesztése
 • A minőségi élet megteremtése

Az egyedi Theta technika segítségével:

 • Beazonosítjuk mélyen gyökerező problémáinkat
 • Kitöröljük, elengedjük blokkjainkat
 • Megváltoztatjuk önkorlátozó hiedelmeink programját
 • Átalakítjuk félelmeinket, haragunkat pozitív mintákká
 • Megteremtjük életünkben a Jólétet, boldogságot és a harmóniát

A ThetaHealing® technikával könnyen és gyorsan be tudjuk azonosítani rejtett hiedelmeinket – négy (alap, genetikai, történelmi és lelki síkon) , illetve képesek vagyunk azokat megváltoztatni Ez azonnali változásokhoz vezethet. Az eredmény figyelemre méltó javulást mutat lelkiállapotunkban, körülményeinkben, az egész életünkben.

Olyan félelmeket, fájdalmakat, meggyőződéseket keresünk meg, amire lehet, hogy nem is vagyunk tudatosak. Elfelejtettük,elástuk, elnyomtuk, lenyomtuk, így mélyről irányítanak minket es gátolnak meg a boldogságunkban, az álmaink megvalósulásában.

Nem kell hónapokig  megerősítéseket alkalmazni, mert theta állapotban, az „itt és most”  -ban változik meg az adott hitrendszerünk.

Pozitív energetikai és gondolati mintáink pozitív történéseket, embereket  hoznak életünkbe. Mivel testünk energiából tevődik össze – mint minden a világon -, közvetlenül kapcsolódik ahhoz a bőséges energiaforráshoz, ami az Univerzumban áramlik. Ha alacsony energiaszinttel rendelkezünk, azokat az embereket és helyzeteket vonzzuk be, amelyek ugyanolyan alacsony energiával rendelkeznek. Más szavakkal, azokkal az emberekkel és szituációkkal találkozunk életünkben, akik és amik ugyanolyan szintű energiával rendelkeznek, mint mi.

Ez a módszer nem tartozik semmilyen valláshoz, mégis összeegyeztethető a hitünkkel.
Leginkább akkor tud segíteni, ha hiszel valamilyen felsőbb erőben, tiszta energiában, bárhogy is nevezed.

Miért működik a Theta Healing?

Gyors

Theta állapotban megnyílunk, így könnyen hozzáférhetünk a hitrendszereinkhez, amik gátolhatnak az adott területen.  Ilyenkor az „itt és most” –ben változnak meg a mély meggyőződéseink (nem kell hónapokig megerősítéseket hallgatni, mantrázni, stb.)

Tiszta

Az egyik legfontosabb tényező, hogy mindent a Teremtő (Legtisztább Tudatosság) síkján keresztül kérünk, a feltétel nélküli szeretet teréből. A legjobb úton-módon történik meg a változás.

Biztonságban vagyunk, mert a Teremtő a legmagasabb szemszögből „intézi”, amit szeretnénk.

Alapos

A tudatalatti hitrendszereinket négy szinten tároljuk: alap, genetikai, lelki és történelmi szinten. Az elengedések, törlések, majd a kívánt változást elősegítő u.n. letöltések is mind a négy szinten megtörténnek, így nem épülnek vissza,

Ellenőrizhető

Amint megtaláljuk a gyökérproblémákat, tudatalatti hitrendszereket, izomteszttel megnézzük, hogy tényleg ezt gondolja  -e a tudatalattink. Erre sokszor csak az elménknek van szüksége,  mert ennél sokkal több és átfogóbb az energia, amivel „dolgozunk”.

Kapcsolat

Hozzászólások lezárva.