Újult erővel tovább…

Íme az én történetem, az én életemnek az a szakasza, ahol hatalmas segítséget kaptam Vikitől és módszerétől.

Egyszerűen képtelen voltam megbirkózni a gondjaimmal, vagy akár a hétköznapok rutinjával.
Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy a poklok-poklát éltem ezekben a hetekben.

Volt egy Férfi az életemben, kinek személyében a MINDENT jelentette nekem. Egyszerre volt példakép, bátor és erős védelmező, biztonság, támogatás, és maga a nagybetűs Szeretet. Ennek a férfinak már akkor is ősz volt a haja mikor születésem után először a kezében tartott, így érthető volt, hogy amint felcseperedtem, és tisztában lettem az idő mint olyan létezésének nyomasztó tényéről, tudat alatt szünet nélkül bennem élt a félelem, hogy eljön a nap, mikor elveszíthetem őt. Ez a nap idén nyáron köszöntött ránk. Több hónapos szenvedés és búcsúzás után végleg itt hagyta e világot, és benne minket a Nagypapám.
Mivel tudatosan készítettem magam erre, próbáltam végig erőltetetten erős maradni, nem engedtem meg magamnak a mély érzéseket, mindent nyomtam el magamban, ahelyett, hogy megéltem, kiadtam volna.

Ezzel párhuzamosan úgy hozta a Sors, hogy egy másik Férfi is került akkoriban az életembe, a lelkembe, a szívembe, minden kis porcikámba. Bonyolult szituáció és élethelyzet volt, rengeteg küzdéssel, fájdalommal, önlemondással, ego-harccal. Szép lassan kezdtem azt érezni, hogy ez már túl sok nekem, ez az, amit már nem bírok el. Egyre inkább veszítettem el a Középpontomat, azt éreztem mint ha ezer oldalra húznának egyszerre, mintha ezer felé kellene szakadnom. Elkezdtem félni egyedül lenni, utazni, vagy éppen sok ember közé menni. Mindennaposak lettek a fulladásos-ájulásos rohamok. 3-4 órákat aludtam maximum éjszakánként, és reggel sírva ébredtem a kialvatlanságtól és fáradtságtól.
Egyszerűen képtelen voltam megbirkózni a gondjaimmal, vagy akár a hétköznapok rutinjával.
Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy a poklok-poklát éltem ezekben a hetekben.

Egy beszélgetés során hallottam ekkor Vikiről és az általa alkalmazott módszerről.

Mivel jómagam is érdeklődéssel viseltetek a különböző pszichoterápiák irányába, tanultam pl. kineziológiát is, nagyon meglepődtem, hogy nem hallottam még a Thétáról. Miután gyorsan utána olvastam, azonnal hívtam Vikit, és pár nap múlva már ott is ültem kezemmel a kezében. Ha valaki átélte már a „képtelen vagyok aludni” állapotát, az pontosan el tudja képzelni, mekkora megváltás volt nekem a kezelést követő első éjszaka, melyet zavartalanul pihentem végig. És ez csak a jéghegy csúcsa. Rengeteg negatív beidegződéstől, bűntudattól, félelemtől és fájdalomtól szabadítottuk meg a Tudatalattimat, és töltöttünk helyére pozitív elveket, gondolatokat, képeket. Hatalmas reményekkel mentem hozzá, és mondhatom, hogy még annál is többet kaptam. Én azok közé tartozom, akiknél már az első kezelés is változásokat hozott, segített rálépni a megoldáshoz vezető útra. Megértettem rengeteg mindent a Tudatalattim „viselkedéséről”. Megtanultam, hogy sokszor már nem elég hinni, pozitívan gondolkodni, valamit nagyon akarni, hiszen ha blokk van, muszáj mélyebbre ásnunk megkeresni, és feloldani azt. Szépen lassan minden a helyére kerül a fejemben, a lelkemben, az életemben. Újra feltöltődtem erővel, tudatos magabiztossággal. Kiegyensúlyozott lettem, és már nem problémákat, csupán megoldandó feladatokat látok magam körül. Végtelen hálával tartozom Viki csodálatos személyiségének, akit nagyon megszerettem. Nem titok, hogy az első kezelés óta tartjuk a kapcsolatot, bármikor bármiben kikérhetem a véleményét, tanácsát, és én igen lelkesen élek is ezzel a lehetőséggel.

Tiszta szívemből ajánlom őt, és a Theta Healinget mindenkinek, aki szeretné IGAZÁN a kezébe venni életét, és irányítani Sorsát. „

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .