Bemutatkozás

Török-Barta Viktória

Már 16 évesen (bevallom, ez 1996-ban volt), az Agykontroll tanfolyam elvégzése megalapozta a hitemet, az élethez való hozzáállásomat.

Különösebben nem foglalkoztam vele, aztán 25 éves korom körül jött a fordulópont, mikor belevetettem magam magam az önismeretbe, spirituális világba. Kineziológia, családállítás, pszichodráma, különböző meditációs technikák, és számtalan könyv segítségével merültem el a lélek rejtelmeiben.

Asztrozófiát és számmisztikát tanultam, mindkettő sokat segített abban, hogy átlássam a bolygók és számok rezgésének hatását az életünkre.

Bármennyire is kihagyhatatlanok voltak az életemben ezek a módszerek, valahogy mégis azt éreztem, hogy nem haladok olyan gyorsan és hatékonyan, ahogy szeretnék. Sőt!

Mint általában a legtöbb útját kereső lélek, én is átmentem az ominózus ” vajas kenyér” időszakon, a szerelmi és ilyen-olyan csalódásokon, fájdalmakon, szenvedéseken és a „mi értelme van az életemnek??” érzésén is. Igazi harcosként fix fizetés és tartós párkapcsolat nélkül mindent magamnak kellett megoldani.

Az akkoriban oly népszerű titok őrület engem is magával rántott, mely a felszín alatti „rendrakás” és tisztogatás nélkül nem hogy nem hatékony, de még súlyosbítani is tudta/tudja az adott problémát, élethelyzetet. Azt tapasztaltam, hogy a befogadás, teremtés helyett inkább csak rombolok.

A Titok csalódások után teljesen elvesztettem a hitem. Elégettem az összes ilyen-olyan célfüzetemet, a mantrákat, fotókat az álmaimról. Besokalltam egy kicsit. 🙂

Ezek után jött a ThetaHealing (2012-ben). Azonnal tudtam! Nem volt kérdés.

Már az első napokban csodálatos dolgok történtek, olyan változásokon mentem keresztül pár hét alatt, amihez eddig évek kellettek vagy egyáltalán nem jöttek létre. A barátaimon kezdtem el tesztelni a módszert, akik szintén rövid idő alatt megélték ugyanezt, majd hirtelen azt vettem észre, hogy már benne is vagyok a mély vízben, és ismeretlenek is jönnek hozzám.

Úgy döntöttem, hogy ideje még több embernek segíteni és megmutatni, hogy bármekkora, bármilyen régóta tartó és visszafordíthatatlannak látszó problémára van megoldás.

Azóta túl vagyok több száz ásáson (az a folyamat, ami alatt megtaláljuk a probléma gyökereit), rengeteg saját folyamaton, amik természetesen befolyásolják, hogy mennyire tudok tisztán érzékelni, és a jelenben lenni.

2015-ben kezdtük el barátnőmmel Kanyó Eszterrel a Dinamikus Lélekfényképet, ami annyira erős és hatékony, hogy az egyéni folyamatokban már sokszor inkább ezzel „dolgozunk”.

Időrendben a legújabb kedvencem az Access Bars , de valahol ennek az energiája már sokkal régebben  jelen van az életemben, kb. 10 éve használom az Access Consciousness eszközeit felhasználóként, intenzívebben pedig 3 éve, ami egyértelművé tette, hogy ez lesz az a módszer, amivel szintén teljes szívvel tudok foglalkozni.

Mára már a Bars kezelések is olyan változásokat hoznak,, amit el sem tudtam képzelni.

2020-ban megszületett a kisfiam, aki nap, mint nap tanít és még közelebb visz a valódi önmagamhoz.

Kis kihagyással 11 éve foglalkozom azzal, hogy segítsek az embereknek visszavenni a saját erejüket és könnyebbé, boldogabbá tenni az  az életüket.

Rengeteg csodát és átalakulást tapasztaltam meg, ami által továbbra is lelkesen, kíváncsian állok hozzá mindenkihez, aki megtisztel a bizalmával.

Ha Neked is eleged van abból, hogy ugyanazokat a köröket futod, szeretnél megszabadulni a problémáidtól és végre a saját Életedet élni, szeretettel várlak!

Bejelentkezés: +36 70 7766 955 telefonszámon, vagy a vixxi@lelekkikoto.hu e-mail címen.

Hozzászólások lezárva.