Önbizalomhiánytól az önszeretetig

Honnan tudhatod, hogy nincs önbizalmad? önbizalom

  • Folyamatosan meg akarsz felelni másoknak
  • Azért nem vágsz bele valamibe, mert túl kevésnek/kicsinek/bénának/butának érzed magad hozzá
  • Szürkének, átlagosnak, láthatatlannak érzed magad
  • Úgy érzed Önmagadért nem vagy szerethető, ezért mindenkinek mindent megteszel, akkor is, ha semmi kedved hozzá

Igen, első lépésnek nem rossz, ha elkezdesz foglalkozni magaddal, naponta többször elmantrázod, hogy “szeretem Magam”, “sikeres vagyok”, “boldog vagyok”…
Ezen próbálkozásnak több kimenetele is lehet.

1., legszerencsésebb esetben kitartásod meghozza gyümölcsét, és pár röpke hónap után már el is kezded hinni, így lassan sikerül átírni tudatalattid hitrendszereit

2., gyakoribb és szenvedősebb a második opció, miszerint tudatalattid erős tiltakozásba kezd, ellenáll mindennek, hiszen „tudja”, hogy az általad mondogatott szavak, állítások nem igazak, ezáltal egy hatalmas káoszt, feszültséget generál benned. Dühöt, csalódottságot, ” a nekem semmi nem megy” érzéseit váltja ki belőled, amiért képtelen vagy elfogadni, megbecsülni, szeretni önmagad, így még mélyebbre kerülsz.

3., a harmadik esetben már pár nap után feladod, hiszen annyira erős benned az önszabotázs, hogy még az esélyt sem tudod megadni magadnak a változásra.

Valamikor réges-régen elhitted, hogy nem vagy szerethető, így a tudatalattid olyan helyzetekbe visz, olyan emberekkel hoz össze, melyek ezt pontosan és „tökéletesen” tükrözik vissza neked. Egyre több a tapasztalatokból szerzett bizonyítékod, már szinte tényként kezeled, hogy értéktelen vagy.

Nagyon gyakran fordul elő, hogy valamiért tudat alatt bünteted magad, azt gondolod, hogy nem érdemled meg a boldogságot, a szeretetet, az örömöt az életben, mert valamilyen “bűnt” követtél el vagy úgy érzed rosszul döntöttél, nem becsülted meg eléggé az Életedet/Társadat/Szüleidet…a felmerülő lehetőségek száma végtelen..

Ezek kombinációja és még ezerféle oka lehet annak, hogy nem változik semmi.

Mi a megoldás?

Ahogy nincs két egyforma esőcsepp, ugyanúgy nincs két, teljesen egyforma hitrendszer sem. Mindannyiunknak teljesen egyedi önkorlátozó hiedelmei és félelmei vannak, így a megoldás is akkor a leghatékonyabb és a leggyorsabb, ha személyre szabott.
Nincs tuti, fix recept, ezért fontos, hogy a ThetaHealing® konzultáció során csak Veled foglalkozom, a Te érzéseiddel, a Te álmaiddal és céljaiddal.
A te problémáidra találjuk meg együtt a megoldást, és a neked legjobb úton oldjuk meg azt!

Mire számíthatsz a konzultáció(k) után?

Érzed, hogy egyre lelkesebb, felszabadultabb, vidámabb vagy, ragyogsz. Az emberek megkérdezik, hogy mi történt Veled???
Azon kapod magad, hogy egyre több olyan dolgot csinálsz, amit TE szeretnél, ami NEKED fontos, ami TÉGED tölt fel. Megtanulsz nemet mondani.
Emberek bukkannak fel a semmiből, akik pont Neked tudnak segíteni, olyan lehetőségek és megoldások jönnek, amiről nem is álmodtál.
Még egy bónusz…az önszereteted kihat az összes életterületedre!

A halogatás is csak egy tünet, legyen ez az első, amit legyőzöl!

Időpont kéréshez kattints ide!

Hozzászólások lezárva.