Nem találod a szerelmed?

  • Eleged van már a magányból?
  • Bármerre nézel, boldog párokat látsz, úgy érzed, már csak Te vagy egyedül?
  • Nem érted, mi a baj Veled?

Mivel „szerelem mozgat Napot, s minden csillagot”, kijelenthetjük, hogy ez életünk egyik legfontosabb területe. Ha szerelmesek vagyunk, valahogy minden könnyebben megy, olyan energiák szabadulnak fel, amivel hegyeket mozgatunk.

Kár, hogy sokan már nem is hisznek benne.

A Theta Healing® oldások során rengeteg korlátozó hitrendszerrel találkoztam. Nem is sejtjük mik vannak bennünk mélyen, legbelül, amik még azt sem engedik, hogy egyáltalán eldöntsük, meg akarunk -e nyílni, így marad az egyedüllét. Vagy bebiztosítjuk magunkat egy „langyos víz” kapcsolatban. Szépen távol tart a fájdalmaktól, megvéd, elzár, de így akár egy mélyhűtőben is élhetnénk.

A családállításból és sok más módszerből ismert, hogy milyen szépen át tudjuk venni őseink megoldatlan ügyeit, meggyőződéseit, szokásait, fájdalmait.

Igazából nem is kell ennyire messzire menni. A macska is elkerüli a főzőlapot, ha egyszer nagyon megégette magát…akkor is, ha épp hideg, és semmi baj nem érhetné. 🙂

Éljük az életünket, de nem tudjuk, mit miért teszünk vagy nem teszünk, vonzunk, miért kerülünk folyamatosan ugyanazokba a helyzetekbe.

Ebben nyújt nagy segítséget a Theta Healing®.

Feltárás-döbbenet-elengedés-átalakítás, és jönnek a meglepő, váratlan fordulatok, csak győzzük követni.:)

Oldjuk fel a TE, saját, egyedi blokkjaidat, hogy minél előbb egy boldog, megvalósult szerelmi párkapcsolatban találd magad! 🙂

http://lelekkikoto.hu/kapcsolat/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .